Poliklinikka Toivola

POTILAAKSI

Potilaaksi Toivolaan

Poliklinikka Toivolaan hakeudutaan potilaaksi soittamalla toimistoon puhelinaikana      ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-13.(02 279 7100). Poliklinikan toimisto antaa tietoa esteettömästä kulusta poliklinikalle.

Poliklinikka Toivolassa voi asioida monenlaisissa mielenterveyden asioissa ja elämän kriisitilanteissa. Toivolan palveluja ovat mm. lyhyet käynnit, pidemmät psykoterapiat ja psykoanalyysi. Osa psykiatrikoulutuksen omaavista psykoterapeuteistamme hoitaa myös yleispsykiatrisia asioita. Psykoterapeuteillamme on psykodynaaminen koulutus ja Kela- pätevyydet. Monet ottavat vastaan Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ostopalvelusopimuspotilaita ja Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen potilaita.

Uudet potilaat haastatellaan lyhyesti puhelun aikana, ja samalla voi kertoa toiveensa tule- vaa hoitoa koskien. Vapaita potilaspaikkoja kartoitetaan kaksi kertaa viikossa palavereissa ja potilas saa tiedon mahdollisista vapaista terapeuteistamme. Toivolan poliklinikka hallin- noi yhdessä Turun psykoterapiayhdistyksen kanssa psykoterapeuttipankkia, jossa on mukana n. 40 psykodynaamista psykoterapeuttia Turun alueelta. Jos Toivolan omilta psykoterapeuteilta ei löydy vapaita potilaspaikkoja, psykoterapeuttipankin kautta voi saada tiedon muista vapaista psykoterapeuteista.

Yhteyttä voi ottaa myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jonka jälkeen Toivolasta ollaan puhelimitse yhteydessä.

Toivolaan voi myös lähettää salattua ja turvallista Turvapostia. Lähetä turvapostia.

LOMAILEMME HEINÄKUUN

Palaamme töihin jälleen 5.8.

T:Poliklinikka Toivolan väki